host3nter

Thread در MainWindow

سلام دوستان توی Thread زدن معمولا slot رو براش توی یه کلاس جدا تعریف میکنن ...

موضوع Thread در MainWindow,.

برنامه نویس, برنامه نویسی, برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش

تاريخ ارسال:2014/07/21

هاست سنتر سلام دوستان توی Thread زدن معمولا slot رو براش توی یه کلاس جدا تعریف میکنن و بعد اونو کانکت میکنن و وقتی دکمه ی ستارت زده بشه اونجا Thread استارت میشه ولی وقتی اونو توی یه کلاس جدا واسش تعریف نکنیم چی؟ یعنی همه کارامونو توی همون MainWindow بخوایم انجام بدیم. MainWindow::MainWindow(QWidget*parent): QMainWindow(parent), ui(newUi::MainWindow){ ui->setupUi(this);} voidMainWindow::DoThread(QThread&mThread) {connect(&mThread,SIGNAL(started()),this,SLOT(DoWO rk())); }voidMainWindow::DoWOrk(){ int a = ui->lineEdit->text().ToInt(); int b = ui->lineEdit2->text().ToInt(); for(int i=a; i<=b; i++) { Do SomeThing } voidMainWindow::on_pushButton_clicked() { } خوب الان مشکل من اینه که Thread رو توی دکمه ام چجوری استارت کنم؟ آیا فقط بنویسم thread->start(); کافیه؟ یا باید یه سری چیزای دیگه رو هم moveToThread کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. هاست,دامین,سایت,وب,طراحی

سوال: دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

نصب خودکار برنامه های جانبی

گذاشتن طرح توی themeforest.net / کسی اطلاعی داره مارو مطلع کنه لطفا

سوال: سخت تر کردن امکان خواندن کدهای سایت

سوال: ساخت elearning

بازدید ساز سئومارک

فازی c-mean

Thread, در, MainWindow

Thread در MainWindow

میزبانی وب ,هاست,فضای وب,ویندوز,لینوکس,دات نت,پی اچ پی,web hosting,windows host,linux host,asp.net,php,sql server,mysql میزبان پایتخت ارائه دهنده خدمات میزبانی وب، هاست و هاستینگ، میزبانی هاست، دامین، میزبانی نمایندگی، نمایندگی وب، سرور مجازی و سرور مجازی ابری می باشد.هاست,میزبانی وب,دامین,سرور مجازی,میزبان پایتخت,host,domain,vps,mizban paytakht,hosting,share hosting,میزبان وب,میزبانی هاست,هاستینگ

google
logo-samandehi